#AllForClimate går i luften den 11. oktober! Kom og...

KONTAKT OS

Kontakt holdet bag kampagnen

Kontakt os også gerne med ris, ros, ideer eller gode råd. Se hvordan du kan hjælpe kampagnen på FAQ-siden.

Send en email til:

contact @ allforclimate . today

Eller ring til os:

Ditte Vesterager Christensen
Tlf. +45 51 92 14 88 (Danish, English)

Emmanuel Limal Lundgaard
Tlf. +45 22 91 28 69 (French, Danish, English)

Mik Aidt
Tlf. +61 434 632 936 (Danish, English)

Ditte Vesterager Christensen
Klimaaktivist, specialkonsulent i cirkulær økonomi
Jeg har læst miljøplanlægning på RUC og har arbejdet med grøn omstilling, både i private virksomheder og i det offentlige, siden jeg blev færdiguddannet i 2006. I fritiden er jeg også engageret i den grønne omstilling. Jeg bor i Hillerød med mine to børn.
Emmanuel Limal Lundgaard
Climate activist, IT consultant
Jeg er uddannet civilingeniør (FR), fysiker (SE) og skuespiller (DK) - i den rækkefølge, og jeg arbejder p.t. på flere "grønne" IT projekter i Erhvervstyrelsen. Jeg bruger min fritid på klima og miljøkampen. Jeg bor i København med min kone og vores børn.
Mik Aidt
Klimaaktivist, journalist og formidler
Jeg er australsk statsborger med danske rødder, og jeg arbejder som journalist og formidler. Jeg er desuden medstifter af Climate Emergency Declaration-kampagnen, medvært på den ugentlige podcast The Sustainable Hour, og direktør for Centre for Climate Safety. Jeg bor i Geelong (Australien) med mine børn.

Contact the campaign team

Contact the team behind the campaign via the contact form or call us directly:

Ditte Vesterager Christensen,
Tel. +45 51 92 14 88 (Danish, English)

Emmanuel Limal Lundgaard,
Tel. +45 22 91 28 69 (French, Danish, English)

Mik Aidt,
Tel. +61 434 632 936 (Danish, English)

Send a Message